Brandhout Lievens staat garant voor duurzame kwaliteit

Boomschors

Boomschors als bodembedekker

Boomschors is een ideale tijdelijke bodembedekker. Perfect voor een pas aangeplante tuin, om de planten een voorsprong te geven op onkruid. Maar ook om tussen hagen en planten te leggen, voor een mooi en fris uitzicht.

Milieuvriendelijke onkruidwering

Boomschors is een milieuvriendelijke onkruidwering. Op die manier is er geen chemische onkruidbestrijding meer nodig en hoeft u zich de eerste jaren geen zorgen meer te maken over onkruid.

Sierschors is tevens ook een mooie en ecologische aanvulling voor iedere tuin. Het zorgt voor een meerwaarde voor tuin en plant.

Grote en kleine hoeveelheden

Alle boomschors kan geleverd worden, zowel grote als kleine hoeveelheden. Wij leveren ook voor kleine en grote tuinaannemers.
Alle vernoemde prijzen zijn incl. 6% btw, afgehaald. Transportprijzen op aanvraag.

Leveren van Bulk schors, gebeurt in de meeste gevallen met een jeep en aanhangwagen. Daardoor komt er geen zwaar transport aan te pas. en kunnen we vlot op de meeste plaatsen leveren.

Snelle levering, binnen de +-2dagen.

Leveren op een afgesproken dag en tijdstip.

U kan ook op ons een beroep doen voor het verdelen van de boomschors tussen uw planten en borders. Dat kan op de dag van de levering.

Prijzen kan u verkrijgen via mail.

Teelaarde

Teelaarde is zwarte grond gemengd met compost.

Deze kan gebruikte worden voor het terug aanvullen van bakken, serre's, moestuinen en borders.

los gestort: 40€/m³ (+-900kg)

Big Bag 1m³: 60€ (+-900kg)

POTGROND

Bodemverbeteraars en meststoffen moeten aan een tuingrond toegevoegd worden. Potgrond is een bodem op zich. het wordt gebruikt als vulling van bloembakken en terraspotten,of bij het verplanten van hagen,struiken en bloemen.

104€/m³  los gestort (transportprijs op aanvraag)

134€/m³Big Bag (1m³, +- 600kg)

194€/Big bag aan huis geleverd.

Offerte