logo-brandhoutlievens.png

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Brandhout Lievens: garant voor duurzame kwaliteit

Brandhout, pellets en boomschors
 

Brandhout Lievens is een ervaren specialist in duurzaam en inlands brandhout, pellets en boomschors. Zowel particulieren als professionele klanten uit heel België vinden er de beste oplossing voor hun specifieke verlangens in hout.

Zaakvoerders Yves en Tom, opgeleid in bosexploitatie, zijn ook bedreven in het verwerken van biomassa. Tak- en stamhout worden vakkundig verwerkt tot houtchips. Professionele zagerijen kunnen bij Brandhout Lievens terecht voor het verwerken van hun houtafval. Door hun expertise en de capaciteit van hun bedrijf kunnen Yves en Tom ook perfect totaalprojecten uitvoeren voor aannemers en de overheid.

U bent bij Brandhout Lievens tenslotte ook aan het juiste adres voor ontbossing en het bouwrijp maken van terreinen. En dit alles met een soepele, persoonlijke service en aan scherpe prijzen, voor zowel de particulier als de klein- en groothandel.  

gesloten op maandag 30/10 tot woensdag 1/11

Bereken de kostprijs van uw product inclusief transportkosten.

Flexibele service en scherpe prijzen

Naast topkwaliteit in brandhout, bieden wij tevens flexibele service op hoog niveau en zijn onze prijzen voor brandhout uiterst scherp. Brandhout van Lievens is dan ook een uitstekende keuze, voor particulieren en tussenhandel!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.